Aby stworzyć listę ulubionych kanałów, dodawać programy do sekcji "Nie przegap" albo zamówić e-codziennik TV z ulubionymi programami oraz korzystać z wielu użytecznych funkcji serwisu, zaloguj się.
Zaloguj się
E-mail:
 
Hasło:
 
Nie pamiętam hasła >>





Zobacz regulamin
Nie masz konta? Zarejestruj się
Dlaczego warto?
  • tworzysz listę ulubionych kanałów
  • wybierasz tylko ulubione kategorie tematyczne
  • zamówisz e-codziennik TV z ulubionymi programami
  • przypomnimy Ci o wybranych programach
 
 

Kuchnia+

KUCHNIA+: Dziś 2 października

Wszystkie kanały
12:00
trwa
Martha 7: Melissa Clark
Rozrywka
12:45
Telesprzedaż
Magazyn
13:15
Szkoła gotowania Marthy Stewart
odc.: 10
Duszenie
13:45
Nuta egzotyki na co dzień 2: Prosciutto
Magazyn porady
Odcinek: 2
14:10
cook news
Magazyn kulinaria
Odcinek: 38
14:20
Impresje z kuchni
odc.: 5
14:50
Impresje z kuchni
odc.: 6
15:20
Top Chef: Mistrzowie 3
Rozrywka
16:10
Martha 7: Festiwal dyni
Rozrywka
17:00
Warsztaty smaku Kuchni+: Wyjadacze
Rozrywka
17:30
Nagi szef: Randka
Magazyn porady
Odcinek: 6
18:00
Szkoła gotowania Marthy Stewart
odc.: 11
Poszetowanie
18:30
Szaleństwo weselnych tortów
Rozrywka
19:20
Z.U.P.A.
Magazyn porady
Odcinek: 6
19:35
Nuta egzotyki na co dzień 2: Kaczka po pekińsku
Magazyn porady
Odcinek: 3
20:00
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2
Magazyn kulinaria
Odcinek: 1
20:30
15 minut Jamiego
odc.: 32
21:00
Jakubiak lokalnie 4
Magazyn kulinaria
Odcinek: 5
21:30
ABC GOTOWANIA 3
Magazyn kulinaria
Odcinek: 4
22:00
David w Europie 2
Magazyn porady
Odcinek: 1
22:30
Basia Ritz. Kuchnia z sercem
Magazyn kulinaria
Odcinek: 3
23:00
cook news
Magazyn kulinaria
Odcinek: 38
23:05
Przez dziurkę od sera 3
Magazyn porady
Odcinek: 9
23:25
Jacques Pepin: Podstawy dobrej kuchni: Drób
Magazyn porady
Odcinek: 26
00:00
15 minut Jamiego
odc.: 31
00:30
Anthony Bourdain: Bez rezerwacji
odc.: 5
Nowa Zelandia
01:20
Nagi szef: Przyjęcie urodzinowe
Magazyn porady
Odcinek: 5
01:55
Gourmet
odc.: 2
Muvbox - szalony kiosk
02:05
Szefowie kuchni
Magazyn kulinaria
Odcinek: 8
02:30
Para w kuchni 2: Wino i grzyby - Tomasz Prange-Barczyński
Magazyn kulinaria
Odcinek: 8
03:00
Warsztaty smaku Kuchni+: Łakocie z Bożeną Sikoń
Rozrywka
03:30
Para w kuchni: Rizotto i paella
Magazyn kulinaria
Odcinek: 2
04:00
Kuroniowie rozgryzają
Magazyn porady
Odcinek: 4
04:30
Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce
Rozrywka
05:00
Jak Piotr przykazał
odc.: 4
05:30
Koszer macher
Magazyn kulinaria
Odcinek: 2

KUCHNIA+: Jutro 3 października

Wszystkie kanały
06:00
Kuroniowie rozgryzają
Magazyn porady
Odcinek: 12
06:30
Ł'apetyt
Magazyn kulinaria
Odcinek: 5
07:00
ABC GOTOWANIA
Magazyn kulinaria
Odcinek: 3
07:30
Kuchnia francuska po prostu 3
Magazyn porady
Odcinek: 19
08:00
ATELIER SMAKU na bursztynowym szlaku
Magazyn kulinaria
Odcinek: 2
08:15
Telesprzedaż
Magazyn
09:15
Po-smak świata: Sri Lanka
Magazyn kulinaria
Odcinek: 1
09:45
Łakocie Bożeny Sikoń
Magazyn kulinaria
Odcinek: 5
10:00
cook news
Magazyn kulinaria
Odcinek: 38
10:10
Telesprzedaż
Magazyn
10:40
Maryla al dente
Magazyn kulinaria
Odcinek: 6
11:00
Basia Ritz. Kuchnia z sercem
Magazyn kulinaria
Odcinek: 3
11:30
Telesprzedaż
Magazyn
12:00
Martha 7: Festiwal dyni
Rozrywka
12:45
Telesprzedaż
Magazyn
13:15
Szkoła gotowania Marthy Stewart
odc.: 11
Poszetowanie
13:45
Nuta egzotyki na co dzień 2: Kaczka po pekińsku
Magazyn porady
Odcinek: 3
14:10
ABC GOTOWANIA 3
Magazyn kulinaria
Odcinek: 4
14:40
David w Europie 2
Magazyn porady
Odcinek: 1
15:10
Jakubiak lokalnie 4
Magazyn kulinaria
Odcinek: 5
15:40
Przez dziurkę od sera 3
Magazyn porady
Odcinek: 9
16:00
cook news
Magazyn kulinaria
Odcinek: 38
16:10
Martha 7: Walka z rakiem piersi
Rozrywka
17:00
Warsztaty smaku Kuchni+: Wyjadacze
Rozrywka
17:30
Nagi szef: Przedterminowe święta
Magazyn porady
Odcinek: 7
18:00
Szkoła gotowania Marthy Stewart
odc.: 12
Smażenie
18:30
Szaleństwo weselnych tortów
Rozrywka
19:20
Z.U.P.A.
Magazyn porady
Odcinek: 7
19:35
Nuta egzotyki na co dzień 2: Orzeszki piniowe
Magazyn porady
Odcinek: 4
20:00
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2
Magazyn kulinaria
Odcinek: 2
20:30
15 minut Jamiego
odc.: 33
21:00
Top Chef 8 - All Stars
Rozrywka
21:50
cook news
Magazyn kulinaria
Odcinek: 38
22:00
Jamie & Jimmy's Food Fight Club
odc.: 2
Kiełbasy
22:55
Jakubiak lokalnie 4
Magazyn kulinaria
Odcinek: 5
23:30
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2
Magazyn kulinaria
Odcinek: 1
00:00
Gourmet
odc.: 3
Kawa i brioszka w Princi
00:05
15 minut Jamiego
odc.: 32
00:35
Anthony Bourdain: Bez rezerwacji
odc.: 6
Borneo
01:25
Nagi szef: Randka
Magazyn porady
Odcinek: 6
02:00
Szefowie kuchni
Magazyn kulinaria
Odcinek: 1
02:30
Para w kuchni 2: Dania ciężkie do podania - Maryla Musidłowska
Magazyn kulinaria
Odcinek: 9
03:00
Warsztaty smaku Kuchni+: Łakocie z Bożeną Sikoń
Rozrywka
03:30
Para w kuchni: Łosoś i pietruszka
Magazyn kulinaria
Odcinek: 3
04:00
Kuroniowie rozgryzają
Magazyn porady
Odcinek: 5
04:30
Ugotowani, czyli bitwa na noże i widelce
Rozrywka
05:00
Jak Piotr przykazał
odc.: 5
05:30
Koszer macher
Magazyn kulinaria
Odcinek: 3

Kuchnia.tv to jedyny w Polsce kanał kulinarny tworzony dla wszystkich, którzy lubią jeść i gotować. Ale także dla tych, którzy na jedzenie lubią patrzeć, a wydaje im się, że brakuje im talentu kulinarnego. Menu programowe stacji, jest ułożone tak, aby zadowolić gusta zarówno amatorów, jak i zawodowców. Kuchnia.tv rozbudza apetyty, dostarcza inspiracji, udziela pierwszych lekcji i zdradza tajniki kulinarnej wiedzy.

Centrum Obsługi Klienta
z telefonu stacjonarnego: 801 08 08 08

(opłata zgodna z taryfą operatora)

z telefonu komórkowego: 699 00 2222

(opłata zgodna z taryfą operatora)

222 127 222
z tel. Cyfrowego Polsatu: 22 22

(w kraju - bezpłatnie; za granicą - zgodnie z cennikiem połączeń roamingowych)

nr faksu: 22 356 66 77
Centralny Punkt Obsługi Klienta:
Cyfrowy Polsat SA
ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa

Czynny od pn. do pt. w godz. 8:00-17:00
© 2007-2014 Cyfrowy Polsat SA
Cyfrowy Polsat S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Łubinowa 4a, 03-878 Warszawa, Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy
Krajowego Rejestru Sądowego, KRS 0000010078 NIP 796-18-10-732 REGON 670925160, kapitał zakładowy 25.581.840,64 zł w pełni wpłacony